Kedves Tagtársaink!

A család tájékoztatása alapján szomorú hírt kell megosztanunk. Dr. Nagy Ágnes az ÁSZ volt munkatársa 2020. december 17-én covid fertőzés következtében 65 éves korában elhunyt.
Ági 2019. november 6-tól volt a Nyugdíjas Egyesületünk tagja.
A családnak részvétet kívánunk. Ágnes nyugodjál békében. Akik jól ismertünk téged nem felejtünk el. Emléked szívünkben megmarad.
Temetése szűk családi körben történik.

Dr. Nagy Ágnesról szóló teljes Nekrológot minden egyesületi tag email-ben megkapta.
————-
Sajnálattal közöljük a hírt, hogy Nagy József az ÁSZ volt munkatársa, alapító tagja 2020. november 20-án életének 81. évében tüdőgyulladásban elhunyt. Ő már nem volt tagja az egyesületünknek, haláláról korábbi munkatársai adtak hírt.
Több évtizedes magas színvonalú szakmai munkája kiemelkedő jelentőségű volt. Hosszabb ideig az önkormányzati igazgatóságon vezető beosztásban dolgozott, majd 2002-től  az Államháztartás Központi Szintjét Ellenőrző Igazgatóság munkatársaként szabályszerűségi, zárszámadási ellenőrzéssel, tervezési feladatokkal foglalkozott. Mestere volt munkájának lényeg látásával, megbízhatóságával.  Szívesen osztotta meg szakmai tapasztalatait pályakezdő, illetve újonnan belépő munkatársaival.
Mindemellett  20 évig ápolta súlyosan beteg feleségét.  Emberségessége, józan gondolkodása, szakmai tudása miatt tisztelet és megbecsülés övezte. A régi kollégáknak Nagy Jóska, így marad meg emlékezetünkben. Nyugodjon békében!
 
Elnökség