Kedves Tagtársak! 

2020. december 4-én hivatalos találkozóra került sor az ÁSZ Elnöke és az Egyesület Elnöke között. Erről az alábbi hír jelent meg az ÁSZ Hírportálon, a Hírek rovatban.

“Domokos László, az ÁSZ elnöke 2020. december 4-én hivatalában fogadta Horváthné Menyhárt Erikát, az Állami Számvevőszék Nyugdíjas Egyesületének közelmúltban megválasztott, új elnökét. A megbeszélésen szó esett az ÁSZ és a nyugdíjas egyesület közötti jövőbeli együttműködésről, illetve Domokos László átadta Horváthné Menyhárt Erikának az ÁSZ jubileumi emlékérméjét.

A találkozón Domokos László és Horváthné Menyhárt Erika közösen felidézték az Állami Számvevőszék elmúlt 10 évét, amely során az ÁSZ elnöke bemutatta a szervezet működési folyamatainak és struktúrájának megújítását.

Ez magában foglalja a módszertanok folyamatos fejlesztését, a belső folyamatok átalakítását a tervezéstől egészen a hasznosulásig, valamint a minőségi munkát és a kollégák ehhez való hozzásegítését. Domokos László rámutatott: az ÁSZ az elmúlt években egyre nagyobb hangsúlyt helyez a tanácsadó, tudásmegosztó tevékenységére, amihez hozzájárult a digitalizáció előretörése.

Domokos László elmondta, hogy az Állami Számvevőszék megújulásához, eredményes működéséhez hozzájárultak már nyugdíjas szakértő kollégáink, ezért a nyugdíjas egyesület elnökének is megköszönte munkáját, és átadta Horváthné Menyhárt Erikának Magyar Nemzeti Bank által, az ÁSZ megalapításának 150. és újjáalapításának 30. évfordulója alkalmából kibocsátott emlékérme egy példányát.

A megbeszélésen szó esett az ÁSZ és a nyugdíjas egyesület közötti együttműködés lehetőségeiről és területeiről. Domokos László biztosította Horváthné Menyhárt Erikát arról, hogy az Állami Számvevőszék támogatja az ÁSZ Nyugdíjas Egyesületének értékőrző tevékenységét, és örömmel működik együtt az egyesület közelmúltban megválasztott új vezetésével.

 

Állami Számvevőszék”