Az idén alapított ÁSZ Nagydíjat azok kaphatják meg, akik kimagasló tevékenységükkel eredményesen járultak hozzá az ÁSZ jogállami és társadalmi súlyának kialakításához, az ÁSZ céljainak eléréséhez, szervezetének megújításához, alaptörvényi szerepének betöltéséhez, a közpénzek hatékonyabb felhasználásához és az ellenőrzési munka továbbfejlesztéséhez.

Windisch László, az Állami Számvevőszék elnöke ÁSZ Nagydíjat  adományozott Dr. Kovács Árpádnak, a Költségvetési Tanács elnökének, az Állami Számvevőszék korábbi elnökének az államháztartás és a költségvetési folyamatok vizsgálata terén végzett kiemelkedő, sok évtizedes kutatói és gyakorlati munkássága, valamint az ÁSZ szakmai és módszertani munkájának megszervezéséhez, a személyi állomány fejlesztéséhez és a szervezet kialakításához való hozzájárulása elismeréseként.

Egyesületünk nevében tisztelettel és szeretettel gratulálunk egyesületi tagtársunknak, Dr. Kovács Árpád elnök úrnak!

Ugyanebben az elismerésben részesült még az ÁSZ dolgozói közül Makkai Mária, az ÁSZ idén nyugdíjba vonult igazgatóhelyettese és Pulay Gyula, az ÁSZ vezető közgazdásza, akiknek szintén gratulálunk!

 

Elnökség